Read Neki to vole vruće by Louisa Edwards Free Online


Ebook Neki to vole vruće by Louisa Edwards read! Book Title: Neki to vole vruće
The author of the book: Louisa Edwards
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 18.91 MB
Edition: Mozaik knjiga, Zagreb
Date of issue: 2015

Read full description of the books Neki to vole vruće:

Seksi, slobodan, i slađi od svojih kolača, njujorški slastičar Danny Lunden pokušava se usredotočiti više na svoj slastičarski zanat, a manje na žene. Ima i razloga za to: približava se veliko televizijsko kulinarsko natjecanje u kojemu mora pokazati sve što zna. Na putu u Chicago upoznat će producenticu koja vodi to natjecanje, razmaženu bogatašicu Evu koja mu se, na prvi pogled, neće učiniti odviše simpatičnom. No jedan susret u dizalu i poljubac na koji će ih natjerati strast i tako uzan prostor promijenit će mnogo toga. Za ljubav se ne smije saznati da se Evi ne bi pripisao sukob interesa i sklonost Dannyjevoj ekipi, ali tko će dočekati kraj natjecanja i izdržati tu silnu strast koja je u njima i čeka mjesto i vrijeme u kojemu će postati stvarnost? Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrijavanje, a Neki to vole vruće slična je priča o ljubavi koja se rađa na snimanju popularne televizijske emisije. Duhovita je to i napeta ljubavna priča začinjena slasnim receptima kojima će Louisa Edwards, novo veliko ime ljubavnog romana, zarobiti srca mnogih čitateljica.

Read Ebooks by Louisa EdwardsRead information about the author

Ebook Neki to vole vruće read Online! Louisa Edwards was born in Austin, but grew up in Virginia, where she started reading romance around the age of eleven. She graduated with honors from Bryn Mawr College and landed her first job in publishing as an Editorial Assistant at Berkley and built her own list of authors, earning a promotion to Assistant Editor.

Then real life romance ensued: Louisa married a journalist and moved to a small town in Ohio where she critiqued restaurants for the local paper and began writing the Recipe for Love novels, a series of contemporary romances with a strong culinary theme. Her debut novel, CAN’T STAND THE HEAT, was released by St. Martin’s Press in September 2009 to rave reviews. The second novel in the series, ON THE STEAMY SIDE came out in March 2010, followed by JUST ONE TASTE in September 2010.

The series will continue with TOO HOT TO TOUCH (on sale August 2, 2011), SOME LIKE IT HOT (November 29, 2011), and HOT UNDER PRESSURE (April 2012), a trilogy about a team of talented chefs in a high-stakes culinary competition.

Louisa recently moved back to Austin with her husband. They and their two dogs are already completely in love with it!


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Neki to vole vruće
Read EBOOK Neki to vole vruće by Louisa Edwards Online free

Download PDF: neki-to-vole-vrue.pdf Neki to vole vruće PDF