Read Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion by Steve Olson Free Online


Ebook Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion by Steve  Olson read! Book Title: Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion
The author of the book: Steve Olson
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 31.49 MB
Edition: Like
Date of issue: 2011

Read full description of the books Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion:

Tohtoripunkkarin tilitys henkisestä odysseiastaan, anarkian luovuudesta ja luovuuden anarkistisuudesta.

Greg Graffin tunnetaan punkbändi Bad Religionin laulajana, mutta harva tietää, että hän on valmistunut filosofian tohtoriksi ja opettaa evoluutiobiologiaa Kalifornian yliopistossa. Provokatiivisen omintakeisessa kirjassaan hän kuvaa, miten hänestä tuli muusikko ja miten hänen Jumalaa, tiedettä ja ihmisen olemassaoloa pohdiskeleva naturalistinen maailmankatsomuksensa kehittyi.

Graffin on koko ikänsä ollut tinkimätön kyseenalaistaja, joka ei ole hyväksynyt valmiita totuuksia sen paremmin kotona, punkskenessä kuin yliopistossakaan. Punkympyröissä Graffinilla oli joka ilta tarjolla huumeita, seksiä ja ikävyyksiä, mutta tinkimätön totuudenetsijä halusi laajentaa tajuntaansa kestävämmin keinoin. Hän huomasi, että evoluution tutkiminen antoi välineet ymmärtää maailmaa.

Virkistävän vivahteikkaan ja oivaltavan puheenvuoron ateismista ja ihmisen alkuperästä esittävä kirja on pakollista luettavaa kaikille, joita kiinnostaa ­omien voimavarojen vapauttaminen tai jotka ovat pohtineet, onko Jumala todella olemassa.

"Bad Religionin laulaja Greg Graffin pohtii mielenkiintoisesti lajien syntyä ja kehitystä verraten sitä punk-aatteen leviämiseen. Evoluutio tai anarkia ei kumpikaan tottele vallitsevia lakeja sen mukaan, miten kuuluisi tapahtua. Kaikki vain tapahtuu sen mukaan, miten yksilöt reagoivat ympäristöön."
- Tiia Suorsa, Libero

”Nöyrä, haastava ja innostava… Graffiniin nämä molemmat maailmat vetosivat siksi, että ne parhaimmillaan haastavat auktoriteetit, dogmit ja oletetut totuudet ja raivaavat tilaa luovuuden anarkistisille toimintatavoille.”
– Kirkus Reviews

"Sisältöä riittää ja Graffinin tyylissä on sopiva kettuilun maku."
– Feniks Willamo, Libero

Read Ebooks by Steve  OlsonRead information about the author

Ebook Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion read Online! Steve Olson is author of the book Eruption: The Untold Story of Mount St. Helens, which Amazon has named one of the 20 best nonfiction books published in 2016 and which has been shortlisted for the Boardman Tasker Prize for Mountain Literature. He is also the author of Mapping Human History: Genes, Race, and Our Common Origins, which was nominated for the National Book Award, and other books, and he has written for the Atlantic Monthly, Science, the Smithsonian, and many other magazines. Since 1979, he has been a consultant writer for the National Academy of Sciences, the President’s Council of Advisors on Science and Technology, and other national scientific organizations. A native of Washington State, he now lives in Seattle.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion
Read EBOOK Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion by Steve Olson Online free

Download PDF: anarkia-evoluutio-usko-tiede-ja-bad-religion.pdf Anarkia = evoluutio - Usko, tiede ja Bad Religion PDF