Read Индия – рецепта за любов by Alexandra Potter Free Online


Ebook Индия – рецепта за любов by Alexandra Potter read! Book Title: Индия – рецепта за любов
The author of the book: Alexandra Potter
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 18.65 MB
Edition: Кръгозор
Date of issue: 2014

Read full description of the books Индия – рецепта за любов:

Чана масала с лютив вкус и сватбени камбани...

Да си необвързан и да се озовеш в разгара на сватбения сезон в Индия – не е ли ирония на съдбата... Именно в тази ситуация попада авторката Александра Потър. В началото на 2012 г. тя прекарва четири седмици в Раджастан, който е известен като Земя на царете. „Тогава нямах сериозна връзка, бях в компанията на приятелка сред всички тези сватби и си помислих – това е някаква шега... Въпреки всичко беше страхотно, срещах прекрасни хора! Индия наистина е магическо място, което ме вдъхнови за новия ми роман”.

„Индия – рецепта за любов” е първата книга от новата поредица на Александра Потър - „Пътешествията на Руби Милър”. Авторката отново предлага на своите читатели романтична комедия с „искрица магия”, както самата тя обича да казва, но този път е добавила и елемента на пътуването, тъй като именно пътешествията са една от големите страсти в живота й.
Романът „Индия – рецепта за любов” ни поднася романтика и забавление в съвършена форма.

Любовта следва неотлъчно Руби Милър...
Тя е писателка на романтични истории с щастлив край. Но нейната собствена не завършва щастливо: когато открива, че годеникът й е лъжлив задник, губи вярата си в любовта. Както и вдъхновението си.
Затова, когато сестра й я кани на слънчева ваканция в Индия, за да забрави проблемите си, Руби взема първия самолет и се впуска в шеметно приключение.
После всичко се случва прекалено бързо:
- сестра й е влюбена в инструктора си по йога и бяга, за да се омъжи тайно
- багажът на Руби е откраднат
- красив, но досаден американец е единствената й надежда да оцелее в Индия
- странен и смешен шофьор на бял амбасадор е техният гид по разнебитените пътища на страната.
Руби бързо научава, че индийската храна може и да не е толкова пикантна, колкото е смятала, да яздиш камила не е същото, като да яздиш пони, и едно от най-важните неща в Индия е да имаш винаги под ръка руло тоалетна хартия.
Започналото пътуване в търсене на сестра й скоро се превръща във вихрено пътешествие, което я среща с различни романтични места и... истории! И където я очакват сюрпризите на любовта...

„Защото такова е положението с любовта – тъкмо когато си мислиш, че си разбрал всичко, и тя има навика да те изненадва.”

Read Ebooks by Alexandra PotterRead information about the author

Ebook Индия – рецепта за любов read Online! Alexandra Potter is the best-selling author of ELEVEN novels that can be described as romantic comedies with a magical twist. Born in England, she has lived in London, Sydney, Australia and New York and LA, and can currently be found clocking up too many air miles travelling the globe researching ideas for her new book...
https://twitter.com/AlexPotterBooks
instagram: alexpotterbooks
https://www.facebook.com/Alexandra.Po...
https://thelovedetective.com


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Индия – рецепта за любов
Read EBOOK Индия – рецепта за любов by Alexandra Potter Online free

Download PDF: indiya-recepta-za-lyubov.pdf Индия – рецепта за любов PDF