Read Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus by Johanna Hulkko Free Online


Ebook Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus by Johanna Hulkko read! Book Title: Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus
The author of the book: Johanna Hulkko
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 310 KB
Edition: Karisto
Date of issue: April 2013

Read full description of the books Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus:

Geokätköilyharrastus vie nelos-luokkalaisen Raparperin aina huimiin seikkailuihin, mutta välillä lipsahtaa vähän liiankin jännittäväksi. Kaikki alkaa, kun Raparperin ystävän Sallin kännykkä katoaa metsäreissulla. Kun siihen lisätään puhjennut pyöränkumi ja katoilevat eväät, tyttöjen neuvokkuus joutuu todella koetukselle. Yö taivasalla uhkaa, kunnes vanhat periviholliset, ylirasittavat partiopojat, saapuvat telttoineen. Pian selviää, että lapset eivät ole metsässä yksin. Pimeydessä telttaa lähestyvät suden kokoinen otus ja kysymyslauseilla puhuva hiippari...

Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus aloittaa uuden sympaattisen lastensarjan, joka sopii mainiosti sekä tytöille että pojille. Luvassa on jännitystä, huumoria, salaperäisiä GPS-koordinaatteja ja tajunnan räjäyttävää chilikastiketta! Lukija pääsee halutessaan tositoimiin itsekin: sarjan jokaiseen osaan on piilotettu oikea geokätköilytehtävä.

Read Ebooks by Johanna HulkkoRead information about the author

Ebook Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus read Online! Johanna Hulkko on Nokialla asuva kirjailija, kirjoittamisen ohjaaja ja tv-käsikirjoittaja. Ennen Geoetsiviä häneltä on julkaistu kaksi aikuistenromaania. Johanna Hulkko käsikirjoittaa suosittua Uusi päivä -televisiosarjaa. Hän on myös harrastanut geokätköilyä vuodesta 2004.

Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus voitti Arvid Lydecken -palkinnon tammikuussa 2014.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus
Read EBOOK Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus by Johanna Hulkko Online free

Download PDF: geoetsivt-ja-rahakrn-arvoitus.pdf Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus PDF