Read Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan by Gabrielle Bernstein Free Online


Ebook Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan by Gabrielle Bernstein read! Book Title: Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan
The author of the book: Gabrielle Bernstein
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 518 KB
Edition: Viisas Elämä
Date of issue: 2017

Read full description of the books Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan:

Gabrielle Bernstein on noussut muutamassa vuodessa kolmikymppisten naisten roolimalliksi ja nykyaikaisen henkisyyden sanansaattajaksi. Sisäinen rauha, rakkaus ja myötätunto - nämä kaikki on mahdollista omaksua nopeasti, ilman pitkiä istuntoja temppeleissä tai joogasaleilla. Ihmeitä tänne, nyt heti!

Kirja tarjoaa kiireiseen arkeen sopivia lyhyitä harjoituksia ja välineitä, joilla pääsee eroon peloista, huolista, kaunasta ja uupumuksesta, jotka turhaan kuormittavat mieltä ja saavat elämän jumittumaan paikoilleen. Kirjan missio on kuitenkin paljon syvempi kuin pelkkä stressinhallinta: positiivisen energian lisääminen auttaa koko ihmiskuntaa, joka on tukehtumaisillaan kriiseihin ja väkivaltaan. Nyt tarvitaan ihmeiden kiihdytyskaistaa.

Muutaman minuutin mittaiset harjoitukset ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita. Bernstein tuo ikivanhat meditaatioperinteet ja harjoitukset nykypäivään ja tarjoilee ne uuden sukupolven etsijöille raikkaalla ja mutkattomalla tavalla. Kuin Sinkkuelämän Carrie kohtaisi Dalai Laman.

Gabrielle Bernstein on kotimaassaan Yhdysvalloissa vetovoimainen puhuja ja suosittu valmentaja, joka esiintyy paljon mediassa ja naistenlehdissä. Hän tviittaa aktiivisesti ja kannustaa lukijoitaan jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa.

Read Ebooks by Gabrielle BernsteinRead information about the author

Ebook Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan read Online! Gabrielle Bernstein has been labeled by the New York Times as the next-generation guru. A motivational speaker, life coach, and author, she is expanding the lexicon for the seekers of today and tomorrow. She gives talks and leads seminars throughout the country, is on the Forbes list of the 20 Best Branded Women, and has been featured in media outlets such as Oprah Radio, Marie Claire, Health, Self, CNN, NBC, CBS, FOX, and the Wall Street Journal.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan
Read EBOOK Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan by Gabrielle Bernstein Online free

Download PDF: ihmeit-nyt-108-pikakonstia-sisiseen-rauhaan.pdf Ihmeitä nyt : 108 pikakonstia sisäiseen rauhaan PDF