Read Rework - Tee työsi toisin by Jason Fried Free Online


Ebook Rework - Tee työsi toisin by Jason Fried read! Book Title: Rework - Tee työsi toisin
The author of the book: Jason Fried
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 38.61 MB
Edition: Atena
Date of issue: 2011

Read full description of the books Rework - Tee työsi toisin:

Monet bisneskirjat neuvovat sitä samaa: tee toimintasuunnitelma, selvitä kilpailijasi, etsi sijoittajia... REWORK ohjaa toisin. Se tarjoaa konkreettisia ja yksinkertaisia neuvoja, jotka johtavat menestykseen. Kirjan mukaan kauaskantoiset suunnitelmat ovat haitallisia, yritys ei tarvitse ulkopuolisia sijoittajia eikä kilpailijoista ole syytä kantaa huolta.

Menestymiseen tarvitaan aika vähän. Sinun ei tarvitse olla työnarkomaani tai haaskata aikaasi paperihommiin ja palavereihin - vain teoilla ja sisällöllä on merkitystä. Vähemmän on enemmän -idea sopii niin aikaan, rahaan, henkilöstöön kuin kokemukseenkin. Keskity, keskity, keskity. Kun työskentelet, työskentele kunnolla. Puolita kunnianhimosi, lyhennä työaikaasi, tiivistä ja rauhoita. Tee päätöksiä ja vältä asioiden lykkäämistä. Riittävän hyvä riittää, eikä kukaan ole sankari kaikessa.

Kirja on tehokas vastaus pelottelijoille, jotka epäilevät, etteivät uudet ideat toimi todellisessa maailmassa. REWORKin mukaan todellinen maailma ei ole paikka vaan tekosyy. Suunnittelu on vain arvailua - et voi oikeasti tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

REWORK seuraa yrityksen tietä menestykseen sen hennosta ideasta tuotteiden tai osaamisen tiedotukseen asti. REWORK on viihdyttävä, vakuuttava, inspiroiva ja käytännönläheinen. Se on kirja sekä yrityksen perustamista harkitseville että heille, jotka ovat toimineet vuosia menestyksekkäinä johtajina.

Read Ebooks by Jason FriedRead information about the author

Ebook Rework - Tee työsi toisin read Online! Jason Fried is the co-founder and President of 37signals. Jason believes there’s real value and beauty in the basics. Jason co-wrote all of 37signals books, and is invited to speak around the world on entrepreneurship, design, management, and software.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Rework - Tee työsi toisin
Read EBOOK Rework - Tee työsi toisin by Jason Fried Online free

Download PDF: rework-tee-tysi-toisin.pdf Rework - Tee työsi toisin PDF