Read Oikean ruoan puolesta by Michael Pollan Free Online


Ebook Oikean ruoan puolesta by Michael Pollan read! Book Title: Oikean ruoan puolesta
The author of the book: Michael Pollan
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 8.70 MB
Edition: Atena Kustannus Oy
Date of issue: 2009

Read full description of the books Oikean ruoan puolesta:

Syö ruokaa. Sopivasti. Lähinnä kasviksia.

Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin, hän saattaisi palata sieltä tyhjin käsin. »Ruoankaltaiset ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi halunnut ostaa: oikean ruoan. Ja kumma kyllä, vaikka hän ei tiennyt mitään hivenaineista eikä hänellä ollut käytössään grammalleen laadittuja tuoteselosteita, hän silti söi terveellisemmin kuin me ja voi paremmin.

Oikean ruoan puolesta -kirjassa Michael Pollan osoittaa, että suhtautumisemme ruokaan on valtava paradoksi. Hätäilemme ravitsemuksesta enemmän kuin koskaan, mutta samalla olemme sairaampia ja lihavampia. Olemme eksyneet ravintotieteilijöiden mikrogramma- ja antioksidanttimaailmaan ja hukanneet käsityksen siitä, mikä on oikeaa ruokaa. Tilalle ovat tulleet teolliset tuotteet, jotka vain muistuttavat ruokaa. Ruokailu on muuttunut tankkaustoimenpiteeksi, joka tehdään kiireessä, välinpitämättömästi tai televisiota katsellen. Jotain on perusteellisesti vialla, ihmiset voivat huonosti, ja syynä on suhteemme ruokaan.

Michael Pollanin ruokamanifesti on tavallisen ruoan puolustuspuhe. Yhdistelemällä kymmeniä tutkimustuloksia hän päätyy yksinkertaistamaan asioita. Unohda ravintoaineet, unohda ruokatiede! Älä anna globaalin ruokateollisuuden vääristää ostoksiasi!

Oikean ruoan puolesta nousi keväällä 2008 New York Timesin myyntilistojen kärkeen, ja kirjan käännösoikeudet on myyty lähes kolmeenkymmeneen maahan.

Read Ebooks by Michael PollanRead information about the author

Ebook Oikean ruoan puolesta read Online! Michael Pollan is an American author, journalist, activist, and professor of journalism at the University of California, Berkeley, where he is also the director of the Knight Program in Science and Environmental Journalism.

Excerpted from Wikipedia.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Oikean ruoan puolesta
Read EBOOK Oikean ruoan puolesta by Michael Pollan Online free

Download PDF: oikean-ruoan-puolesta.pdf Oikean ruoan puolesta PDF