Read Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja by Michael Pollan Free Online


Ebook Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja by Michael Pollan read! Book Title: Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja
The author of the book: Michael Pollan
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 542 KB
Edition: Atena
Date of issue: 2011

Read full description of the books Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja:

Syömisen ei tarvitse olla monimutkaista, vaikka nykydieetit ja ravintosuositukset hankaloittavat niinkin yksinkertaista asiaa kuin ruokaa. Oikean ruoan ohjeet toivottaa yksinkertaisen syömisen jälleen tervetulleeksi.

Kuuteenkymmeneenneljään syömiseen liittyvään ohjeeseen keskittyvä pieni teos on ytimekäs ja nerokas. Kirja pohjautuu bestseller-kirjailija Michael Pollanin aiempaan teokseen Oikean ruoan puolesta, ja sen ohjeet ovat kiteytettyjä muistisääntöjä päivittäisiin ruokavalintoihin. Ohjeet esitetään kirjassa ohje per sivu -tahdilla: ensin kerrotaan ohje ja sitten se selitetään napakasti ja vankkaan tietotaustaan pohjautuen. Ohjeiden aiheet käsittelevät syömistottumuksiamme edeten kulttuurisista lähtökohdistamme helposti toteutettaviin ruokavalintoihimme saakka.

Michael Pollanin edellinen kirja Oikean ruoan puolesta (2009) on ollut ravisteleva lukukokemus tuhansille suomalaisille. Pollanin motto – ”Syö ruokaa. Sopivasti. Lähinnä kasviksia.” – on iskostunut lukijoiden mieleen. Teolliset ruokamössöt ovat vaihtuneet kunnon ruokaan, ja ravintoainekikkailun tilalle on tullut yksinkertaisuus. Ruokailu vaatii tervettä järkeä ja selkeitä, yksinkertaisia sääntöjä, sellaisia joita Oikean ruoan ohjeet tarjoaa.

Read Ebooks by Michael PollanRead information about the author

Ebook Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja read Online! Michael Pollan is an American author, journalist, activist, and professor of journalism at the University of California, Berkeley, where he is also the director of the Knight Program in Science and Environmental Journalism.

Excerpted from Wikipedia.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja
Read EBOOK Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja by Michael Pollan Online free

Download PDF: oikean-ruoan-ohjeet-syjn-ksikirja.pdf Oikean ruoan ohjeet: Syöjän käsikirja PDF